Rss

Torpet med glasflaskorna

Torpet med glasflaskorna fick vi tips om. Torpet ligger väldigt avsides och den väg som en gång i tiden gick fram är nu igenväxt. Vilket gjorde våran promenad fram lite mer besvärlig än vanligt.

När man kommer fram till torpet så kommer man först till en raserad förrådsbyggnad. Man ser en gammal trätunna, en gammal stekpanna som ligger bland brädorna. Går man vidare så kommer man till en träbyggnad som fortfarande står. Ser ut som en mindre ladugård. Det hänger en hästsko på utsidan innan ingången.

Tittar man uppåt så ser man en röd byggnad bakom granen som skymmer den lite. Byggnaden ligger uppe på en liten kulle. Dörren står öppen och när man kliver in så lägger man märke till en massa flaskor i ena hörnet. I det andra hörnet ligger några säckar med mer flaskor i. Går man vidare in i byggnaden så hittar man lite mer flaskor i en säng som står i ett av rummen.

I ett av rummen står även en fåtölj samt ett par skor nedanför precis vid ett fönster. Under hela vårat besök här så kände vi oss iakttagna. Kändes som att någon höll koll på oss. Med tanke på alla flaskor inne i huset samt hur avlägset denna plats låg. Så fanns ju givetvis tankar om att någon eventuellt gjorde hembränt på platsen.

Like This Post? Share It

Previous Post

Next Post

Comment (1)

  1. Markus

    Hej.. Är intresserad av att fotografera objektet till ”övergivna platser” hade varit kanon om man kunde få koordinater .. Kommer naturligtvis hålla plasten hemlig då folk har en egenskap att förstöra allt som finns .. Är i Borås denna vecka och fotograferar i trakten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.