Rss

Stugan vid skolan

Stugan vid skolan ligger precis som det låter. Den ligger uppe på en höjd och man ser ner på den gamla skolan. Man kan få känslan av att det är den gamla vaktmästaren för skolan som hållit till där uppe vid stugan. Hur han står med sin kaffemugg på morgonen och tittar ner när eleverna samlas på gården.

Några av stugans rutor har blivit krossade. På trappan till stugan ligger den gamla mattan på tork. Brandsläckaren står precis utanför dörren. Inne i själva stugan finns lite saker kvar.

I sovrummet står sängen som är inbyggd kvar med ett  bord och stol vid ena fönstret. I detta rum står även den öppna spisen med sina ljus på kanten.

I rummet innanför finns inget kvar förutom den gamla lampan som hänger kvar i taket.

Köket är det rum som har mest saker kvar. 2 stycken halvgamla spisar samt en riktigt gammal gjutjärns spis. Kaffe filtren hänger kvar i sin hållare på väggen. Köksredskapen ligger kvar i kökslådan.

Det var roligt att se att det fanns saker kvar och att man inte klottrat ner denna byggnad. Som sagt var så är det enbart ett par rutor som är krossade på denna stuga.

Like This Post? Share It

Previous Post

Comments (2)

  1. Niklas

    Hej jag letar lite öde hus för ta kort på utvändigt och invändigt! Jag undrar vart stugan ligger någonstans?

    Mvh Niklas

  2. Anicka

    Hej! Jag undrar hur man får reda på hur en av dom ödehusen du har på din sida fortfarande är lediga och hur mucket dom skulle kosta? Jag personligen tycker ju inte dom är värda speciellt mycket, men man kan bli shockad ibland över hur mycket människor är beredda och betala!
    MVH Anicka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.