Rss

Skrotupplaget

Skrotupplaget ligger längs en väg någonstans i sjuhärad. Vi fick tipset av Linda och Magnus vid en fikastund så detta tackar vi för.

Vem som har haft hand om det eller har hand om det vet vi inte. Dock finns det väldigt mycket av allt på platsen. Gräset har växt sig högt på platsen och detta gjorde det svårt att se vad som låg under våra fötter.

På baksidan av detta ställe var där vi kom gående och där ligger lite saker av stål, gamla rör m,m. När man går runt ladugården så finns mer stora stål plattor, gamla bil däck, gamla kedjor.

När man kommer till framsidan av allt så ser man några hus till. Det största av det består av enbart ramen. När vi kom runt hörnet så försvann en fågel av modell större in i skogen. Man kan skymta en gammal mikro ståendes på ett bord med gräs nästan upp till kanten.

Bakom huset som enbart är ramen kvar så finns lite gamla bilar ståendes i gräset samt en gammal husvagn. Sen ifall man tittar vidare ser man ett litet hus lite längre bort. Vart man än tittar så ser man saker överallt.

Det känns som att ägaren har sparat allt som går att spara på denna plats. Sånt som kan vara bra att ha vid ett senare tillfälle. Vi var dock aldrig inne i ladugården och tittade. Det höga gräset stoppade oss lite då vi inte kunde se vart vi satte fötterna.

Like This Post? Share It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.