Rss

Ödetorpet i gläntan

Ödetorpet i gläntan var ett litet äventyr i sig att ta sig till. Blev en ganska bra promenad igenom skogen. Torpet i sig var inte det lättaste att se då naturen har dolt det. Det finns inga grannar inom det närmsta.

När man kommer till torpet så ser man att taket rasat in och att byggnaden har fått ta ganska mycket stryk. Dörren vi gick genom ledde oss direkt in i köket. Skorna står precis innanför och kläderna hänger på sina krokar. Gamla flaskor står golvet, besticken ligger i en låda som står på en byrå.

Går man vidare in till rummet bredvid så får man huka sig får att inte slå i taket som hänger lågt. Där inne möts man av ett bord med flaskor och 2 hattar på. Bortanför bordet står en gammal kista. Där i ligger täcke och kudde fint vikta. Vi finner ett årtal på kistan 1859. Jämte kistan fann vi en gammal medicin möbel, där stod en massa små flaskor med bland annat Ricinolja.

På andra våning av det lilla man såg när man stod i trappan var att det låg en massa saker där uppe huller om buller. Tyvärr är detta ett litet torp som inte kommer att stå kvar så länge. Naturen gör sitt för att återta platsen.

Like This Post? Share It

Previous Post

Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.