Rss

Ödeteater i skogen

Denna byggnad som vi tror har fungerat som någon slags teater tidigare. Har tyvärr inte hittat någon information om denna byggnad alls. Den ligger längs en väg och vi upptäckte den av en slump när vi kom farande på vägen.

Byggnaden är ganska risig och naturen är inpå den. Den var svår att se från vägen och det är bra igenväxt runt omkring. Det står en liten förråds byggnad jämte den stora byggnaden. Man får se vart man sätter sina fötter där inne då det är fuktskadat och man kunde rasa igenom golvet.

Väl där inne så ser man vad som ser ut som en scen. Det finns inte så mycket saker kvar där inne, det står ett bord bland annat. När man försiktig hade tagit sig uppför trappan till ovanvåningen så ser man 3 st soffor där uppe. Vågade aldrig lämna trappan och se om det fanns något mer.

Går man in igenom en dörr på framsidan så ser man något som liknar en biljett lucka. Denna byggnad kommer att rasa tyvärr inom en snar framtid. Tråkigt att byggnaden förfaller nu då det mest troligt varit en massa skratt där inne förr om åren.

Like This Post? Share It

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?