Rss

Ödehuset med TV:n

Ödehuset med TV:n hittade vi när vi kom farandes på vägen. Vi fick syn på ladugården från vägen och beslutade oss för att kolla lite närmare. Själva huset står inne i en hage för tillfället. Det finns några hagar till i området. Så marken används men tyvärr står huset och ladugården och förfaller.

Bostadshuset har fått ta ganska mycket stryk genom åren utan skötsel. Luckan till källaren under huset har gått helt sönder och vatten och snö har fritt fram. Vid ena fönstret så har panelen släppt och det har blivit en glipa. Genom denna kan man se rakt in i huset. Huset är låst och detta gjorde att det inte blev några inomhus bilder.

Inne i huset finns inte så mycket saker kvar av vad vi kunde se genom fönstren. Genom glipan kunde vi skymta en gammal TV apparat. Var oerhört kul att se denna apparat med en gammal tidningslängd ovanför, ståendes i rummet.

 

Man ser att taket buktar ganska ordentligt för tillfället och det är inte långt kvar innan huset går samma öde som ladugården. Ladugården har fått sin ena gaveln raserad. Jämte den raserade sidan av ladugården finns resterna av utedasset som tyvärr inte finns kvar.

I övrigt ligger detta lilla ställe ganska naturskönt där i sin glänta med åkrar runt sig. Undrar när det senast bodde någon i huset och vad som hänt dessa människor. Hur tänker nuvarande ägare kring skicket på huset?

Like This Post? Share It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.