Rss

Ödehus Mårdaklev

Detta hus står utanför Mårdaklev. Det står där på sin kulle med tillhörande ladugård och garagebyggnad. Hur länge det stått vet jag inte men troligtvis ett antal år, detta med tanke på förfallet. Inne i ladugården står det en massa prylar blandat med maskiner av olika slag. Längst upp i ena hörnet på ladugården står det en inhägnad och i den står det en pall och en tallrik. Kanske en gammal hönsbur eller något mer skrämmande.

Går man vidare upp mot huset så ser man tydligt att förfallet finns där. Dörrarna ner till källaren står vidöppna och vatten tar sig ner. Där nere är det mörkt och man ser en gammal pump och en massa skit på golvet. Går man sedan upp och går mot ingången så ser man att taket ovanför dörren är på väg ner. Det droppar vatten från det dyngsura taket ner på bordet som står där. Öppnar man dörren så ser man en trappa som går uppåt och badrummet rakt in. Till höger har du vardagsrummet. Detta rum står med lite möbler och det är inte lika mycket saker på golvet. Fotografier står på skänken rakt in. Blommorna i fönstret är döda sedan länge.

Går man vidare in till rummet innan köket så ligger det en massa saker på golvet. Tittar man in till höger där så ser man ett rum som är fullt med saker på golvet. Likadant i rummet innanför det, där inne står det en gammal symaskin från Husqvarna. På denna ligger ett gammalt körkort, troligtvis från mannen som bodde här.

Inne i köket så ligger det som i dom övriga rummen fullt med saker på golvet. Det ligger disk på bänken och det står saker på köksbordet. Kavajen hänger precis innanför köket på sin galge. Öppnar man kylskåpet så hittar man gammal mat och det luktar inte så gott. Det är gammal inlagd gurka i påse bland annat. Går man in i rummet innanför så hittar man förrådet med en trappa ner till vad man kan tro en matkällare.

Nu är det dags att ta sig en våning upp. När du kommer upp så ser du en trappa som leder till vinden och ett rum där uppe. Till vänster så har du ett kök och innanför det ett rum, troligtvis ett sovrum. Rakt fram när du kommer upp finns ett rum med ett rum innanför det. Där inne står en tv nedvält och det ligger lite VHS band av vuxet innehåll. Innanför det rummet står en orange fåtölj med orange tapeter på väggen.

Detta är det hus som har haft mest med grejer liggandes. Det är så mycket grejer på golvet i hela huset så man går aldrig på golvet nästintill.

Like This Post? Share It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.