Rss

Nedlagt sågverk

Detta var ett sågverk som vi bara dök på längs vägen. Kontor och sågverk på ena sidan av vägen och uppställningsplatsen på den andra sidan. Det har blivit lite graffiti på väggarna trots att vi är en bra bit ut på landsbygden.

På byggnaden finns det stora portar som är igenstängda nu. I mitten av den stora byggnaden finns det som en gång i tiden troligtvis var kontoret. Tittar man in genom fönstren ser man lite saker där inne.

På baksidan av byggnaden ser man tydligt spår av sågverket. Det ligger sågspån på marken. Inne i lokalen ser man att det är någon som äger det, då man har ställt av gamla saker där. Bland annat lite bilar och man har spärrat dom stora skjutdörrarna. Dock var det nog länge sedan någon var där.

Like This Post? Share It

Comments (3)

  1. Torbjörn

    Har lite mer info om detta. Ägaren lever mycket riktigt o bor nära så räkna med att få förklara vad du sysslar med om man snokar runt för mycket. Maila gärna om du vill veta mer

  2. Tackar för kommentaren har skickat dig ett mail. Mvh Christian

  3. Gabriel

    Jag gör ett arbete i skolan om övergivna platser och skulle gärna få mer information om detta. Hittar inte din mail så hur kan jag kontakta dig Torbjörn?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.