Rss

Gamla affären

Denna gamla affär står där längs vägen. Det var många år sedan det fanns kunder i affären. När den var i bruk kallades affären för grannens. Nu förfaller den sakta men säkert. Putsen på fasaden släpper från sitt fäste och det är en tråkig syn när man åker förbi. Man kan än idag skymta att det står livsmedel på väggen. Den person som tipsa om denna byggnad, tycker likt många andra runt omkring att det är en skamfläck. Ägaren låter visst det bara få förfalla.

Like This Post? Share It

Previous Post

Comments (2)

  1. Jonas

    Ja jag känner den affär igen som minns jag från glansdagarna 70-80 talet. Kanske ICA eller Vivo var det då, men minns jag inte rätt. Kommer ihåg att jag var liten så mamma hade handlat nödvändigaste där då och då. Även barnvakt med mig var där att handlat glasspinnar åt oss som var sista gången, Lokalen nere var välvårdad inne och ordning. Vet att det var pizzeria som var verksamhet där på senaste tiden. Sen såldes till familjen som var renoveringssugen och började med det men avstannade all renovering pga orsak som man vet inte om. Så sålde det vidare till nuvarande ägaren.

  2. admin

    Tack för denna information Jonas. Det var roligt att höra lite mer kring denna byggnad. Jag själv har inget minne av någon affär i den tyvärr. Har alltid sett tom ut när man åkt förbi. Tack ännu en gång. Mvh Christian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.