Rss

Firestones Gummifabrik Svaneholm 2008 & 2015

Då var det dags för ett nytt återseende. Denna gång kommer Firestones gamla gummifabrik i Svaneholm.

Utvändigt har det inte skett så mycket på denna gamla fabrik trots att det gått 7 år mellan besöken. Det är lite fler rutor som är krossade och lite mer grejer på marken utanför.

Invändigt har det blivit mer förstört tyvärr. Man har gjort ett hål i en vägg, förstört hyllan som finns på bild. Där inte en enda av lådorna fanns kvar vid senaste besöket. Mer graffiti har tillkommit sedan vi var där 2008.

Nu har man bland annat spelat soft air gun där inne och detta har bidragit till att det blivit mer förstört. Tyvärr kan inte folk låta bli att förstöra saker och  ting i många fall. Man måste verkar det som sätta dit sin tagg för att visa att man varit där och markerat revir.

 

Like This Post? Share It

Previous Post

Next Post

Comments (2)

  1. fredrik larsson

    tycker inte du är riktigt rättvis mot de som bedrivit airsoft där. De som spelat där har haft tillåtelse av ägaren och har dessutom tagit ut en avgift som gått till denna person.

  2. Hej Fredrik. Tack för kommentaren. Har man fått tillstånd att spela så tror jag inte man förstör medvetet. Sen har det troligtvis varit spring där utan att man haft tillstånd. Det är nog det som förstört tyvärr.

    Mvh Christian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.