Rss

Det gamla sanatoriet

Detta sanatorium ligger utanför en större stad med utsikt över sjön. Byggnaden har tidigare varit en hel och fin byggnad. Var där för ca 7 år sedan och gick bara runt denna magnifika byggnad. Då var allt helt och fint. Nu ser man hur byggnaden bara förfaller och man inte tar hand om den längre. Rutor är krossade och man har varit inne i byggnaden. Man blir ledsen när man ser dessa fina byggnader stå och inte få den omsorg dom behöver.

Ska försöka få tag i ägaren och se om man inte kan få lov att gå in fotografera denna magnifika byggnad innan den förstörs helt. Tyvärr fick jag inte lov att fota denna magnifika byggnad inne. Dom har tidigare gett lov till detta men gör inte detta längre. Detta på grund av att människor har skrivit vart det ligger och sen har andra kommit dit och vandaliserat. Det är bara att acceptera att det blev ett nej, kanske att man kan få tillträde i ett senare skede.

Like This Post? Share It

Comment (1)

  1. Doris

    Där låg min farmor på 60 talet. Själv har jag gjort skärmbilds undersökni ng där. Minns byggnaden som stor och pampig. I staden i närheten gick jag på gymnasiet. U-hamn är en fin stad .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.